Lokaler att hyra

Ljungskilegården

Ljungskilegården är Ljungskiles bygdegård och allaktivitetshus, med möjlighet för ljungskilebor och andra att arrangera möten, fester, kurser, middagar, barnkalas, loppmarknader, rörelseaktiviteter, konserter osv.

För bokning och mer information, kontakta bokning@ljungskilegarden.com

Villa Sjötorp

Personlig och familjär konferens i miljö från förra sekelskiftet med plats för stora visioner och nyskapande idéer. Konferenser och affärsmöten på Villa Sjötorp lockar fram det bästa hos varje deltagare. Den kreativa miljön, både inne och ute, maten och lugnet ger god energi. Sedvanlig utrustning i möteslokalen  med papper och penna på borden samt färsk frukt och kolsyrat härtappat vatten och självklart fritt wifi.

Lyckorna Golfkrog

Abonnera klubbhuset för ditt sällskap, vi kan erbjuda den perfekta festlokalen för upp till 150 personer. Önskar ni en sittande middagsdukning finns plats för 60 personer.

Norra Fjället - Ljungskile Friluftsklubb

Klubbstugan på Norra Fjället erbjuder utmärkta möjligheter för utflykt eller övernattning.

Du kan hyra LFK:s klubbstuga när du ska ha övernattning med en skolklass eller förening, träningsläger, utveckla gruppen på jobbet, bröllop, annan fest, m.m.

Backamo lägerplats

Vi har ett flertal lokaler för konferens, sammanträden och olika festligheter såsom bröllop och andra högtidsdagar. Stora matsalen med plats för upp till 110 personer har en mindre scen samt stort välutrustat kök. ”Våffelstugan” är ett mellanalternativ upp till 50 pers samt mindre kök. ”Hemvärnsgården” är ett annat mellanalternativ upp till 50 pers som också har kök. Sen finns ett flertal lokaler till.

Strandbynäs gård

Strandbynäs Gård hyr ut till diverse ändamål så som kalas, släktträffar, möten, läger och mycket mer.
Du är välkommen att hyra huset, om du är intresserad tar du kontakt med Ingegerd, se kontaktuppgifter nedan. Vi har en rutin för uthyrning för att det ska fungera så bra som möjligt, detta informeras du om när du tar kontakt.

Pin It on Pinterest