När:
2019-05-12 kl. 15:00 – 18:00
2019-05-12T15:00:00+02:00
2019-05-12T18:00:00+02:00
Var:
Ljungskile Folkhögskola
Valdemars Svenssons väg
Pris:
Gratis
Kontakt:
Helen Andersson, Ljunsgkile Samhällsförening

VÄLKOMNA TILL EN ÖPPEN WORKSHOP!
Vi bjuder på fika!

Gå gärna först en favoritrunda i Ljungskile med en rolig utmaning!

Vi har valt att utveckla Ljungskilegården som ett centrum för olika vandringsvägar. Här ska man kunna börja, sluta eller passera när man går en vald vandringsväg. Man ska t ex kunna ladda sin tekniska utrustning, se vad som kan hända på en vald slinga genom ny teknik, umgås, läsa nya stora kartor och mycket mer. Runt om finns våra valda slingor, mindre centrala som längre turer, och allt kan illustreras som en slags Slingblomma🌼

Innan workshopen (vi har genomfört en öppen tidigare och ska genomföra två till) ska vi gärna ha tagit ett par kreativa pass runt Ljungskilegården, en eller flera vägar och stigar. Kända som okända och korta som långa turer. Allt för att se om den valda turen kan bli en del av Ljungskiles natur- och kulturslingor.

  • Fundera när ni är ute och går kring vilka platser som man skulle kunna stanna till på för att få uppleva något mer. Var de finns.
  • Skriv även förslag på vad ni kan tänka er att det kan vara. Kanske en spännande historisk miljö där människor har levt och verkat genom tiderna eller mer av det som finns idag. Med hjälp av ny teknik och/eller gamla metoder.
  • Skriv ner anteckningar direkt när ni är ute och går, så att ni inte glömmer av vad ni känner och tänker, om vad ni skulle vilja uppleva mer av. Notera alla spontana tankar, gallra inte bort ”tokiga idéer” för det är ofta dem som det kan bli något speciellt av.
  • Kom sedan på workshopen och berätta om vad ni kom fram till eller/och maila anteckningarna till oss så även dina/era tankar och idéer kommer med: helen@ljungskile.se

VÄLKOMNA!

Pin It on Pinterest