— Välkommen till Fotoeventet —

5-6 Maj Kulturens Hus i Ljungskile, 5 Maj gästföreläsare på Folkhögskolan

Det är gratis att besöka utställningen på Kulturens Hus.

13 st fotografer ställer ut under Fotoeventet 2018. Tanken är att det kommer att vara en variation av bilder så att det täcker flera intressen. Utställningen kommer att gå i inspirationens tecken och passa för alla vare sig du är fotograf eller inte.

Qpix (fotolab i Göteborg) kommer att ha en plats där ni kan klämma och titta på olika papper och förhoppningsvis kommer någon representant att närvara och svara på era frågor kring utskrifter. Är ni nyfikna på hur reflexionsfritt glas ser ut och upplevs så har ni chans att se detta här. Maggans Foto från Uddevalla kommer att ha med sig kameror och objektiv i olika prisklasser. En ambassadör från Panasonic medverkar och visar deras nya flaggskepp Panasonic GH5 och G9. Det kommer även att finnas en representant från Nikon på plats.

Passa på att ställa frågor till alla kunniga fotografer om kameror och utrustning, tekniska spörsmål, utskrifter och papperstyper, inramningar ja allt ni kan tänka er. Det finns inga frågor som är för små eller för dumma. Då det finns risk att det blir ett stort tryck på lördagens bildvisningar på Folkhögskolan finns det möjlighet att förhandsboka. Bokningen sker via formuläret längst ner på vår hemsida www.fotoeventet.se. Bildvisningarna på lördag kostar 100 kr styck. Om ni köper en heldagsbiljett kostar det 400 kr totalt och då har ni tillträde till alla föreläsningar. Försäljning av icke förhandsbokade biljetter startar 15 min innan respektive bildvisning. Det går även att beställa förmiddagspass eller eftermiddagspass för 250 kr.

Arrangörer: Eva Wistemar och Peter Muld

Pin It on Pinterest