När:
2019-03-18 kl. 18:30 – 20:00
2019-03-18T18:30:00+01:00
2019-03-18T20:00:00+01:00
Var:
Ljungskile Ridklubb
Pris:
50 kr
Kontakt:

FODERRESAN med Anna Lidén

Måndag den 18/3, 18.30

Ljungskile Ridklubb

Kostnad: 50 fika. swish el kontant

Anmäl Er till ljungskileridklubb@hotmail.com senast 14/3

Vad skapar en hållbar häst, sett ur ett näringsperspektiv?

Vad kan jag som hästägare tänka på och göra för att hålla min häst så harmonisk, frisk och stark som möjligt, och samtidigt minska mina veterinärkostnader?

Följ med på en resa genom hästens inre system och få en liten inblick i hur alla delar hänger ihop och påverkar hästens liv och prestation.

Många problem såsom fång, EMS, korsförlamning, magsår, mugg, eksem och olika typer av kolik mm kan förebyggas om vi förstår bättre hur hästen fungerar och är skapt som art.

Anna berättar kort om det spannmålsfria funktionsfodret TOTAL Horse Feed

Anna Lidén är i grunden Ridlärare och har varit verksam på ridskolor och som privattränare i över 30 år. Hon har under åren vidareutbildat sig i olika alternativmedicinska terapier då hon såg att många problem som ryttare och häst hade, inte bara hade en ridteknisk lösning utan var en del i något mycket större som krävde en mer holistisk lösning. De sista 10 åren har fokus legat på hästens näring och näringsmedicin.
Under 14 år undervisade Anna i Hästkunskap på Uddevalla Gymnasieskola och startade också upp ett Gymnasialt Lärlingsprogram tillsammans med en kollega. Hon har även under några år varit engagerad i styrelsen för Göteborgs och Bohusläns Ridsportsförbund och där arbetat med utbildningsfrågor. En skada satte stopp för hennes egen ridning med inriktning dressyr.
Anna är grundare av företaget Eqvital AB, en grossiströrelsen med näringsanalyser, foder och funktionsmedel. Idag arbetar hon som Managing Director för Revolution Equine Ltd, som fokuserar på att öka medvetenheten om hästens välbefinnande och näringens betydelse för hästens mentala och fysiska hälsa och prestation.

Varmt Välkomna!

Pin It on Pinterest