Jul
01
Bygdens dagar
Då föreningen fyller 90 år i år så vill vi fira med två Bygdens dagar. Välkomna till Lyckorna 2 och 3 juli. Mer detaljerat program med underhållning kommer att presenteras och då vi förväntar oss många besökare så är vi så tacksamma för alla som vill vara med och hjälpa till. Det behövs flera händer, bl.a. på loftet där det erbjuds sill och potatis, äggost, i fikaförsäljningen framför torpet, brödbak i Vadet och på många andra platser. Det kommer som vanligt att finnas många hantverkare som vill visa upp sina alster, är du en som vill vara med så låt oss veta. Alla är hjärtligt välkomna och vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan
Date and Time
2022-07-02 – 2022-07-03 heldag
Location
Lyckorna torp och kvarn
Categories
Contact
Ljungskileortens HembygdsföreningDå föreningen fyller 90 år i år så vill vi fira med två Bygdens dagar. Välkomna till Lyckorna 2 och 3 juli.

Mer detaljerat program med underhållning kommer att presenteras och då vi förväntar oss många besökare så är vi så tacksamma för alla som vill vara med och hjälpa till.

Det behövs flera händer, bl.a. på loftet där det erbjuds sill och potatis, äggost, i fikaförsäljningen framför torpet, brödbak i Vadet och på många andra platser.

Det kommer som vanligt att finnas många hantverkare som vill visa upp sina alster, är du en som vill vara med så låt oss veta.

Alla är hjärtligt välkomna och vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan

Pin It on Pinterest